NOTÍCIES

Esquerra republicana visita més de 5000 llars terrassenques durant la campanya electoral

Esquerra republicana visita més de 5000 llars terrassenques durant la campanya electoral
Esquerra republicana visita més de 5000 llars terrassenques durant la campanya electoral

L'equip d’Ona Martínez ha apostat amb força una campanya de proximitat com a estratègia per a les eleccions municipals del 28-M. En temps d'immediatesa, política a cop de Twitter, i minuts d'or en debats electorals, ERC Terrassa ha decidit fer un pas més i acostar-se a la ciutadania fent política de proximitat, de petita escala, i fins i tot, del porta a porta.

 

De fet, des de l'inici de la campanya el passat 12 de maig, els republicans ja han picat la porta d’aproximadament a 5.000 llars terrassenques. Per arribar a tots aquests indrets, les bases han estat imprescindibles, però també hi han participat els primers integrants de la llista electoral. Ona Martínez i molts dels seus candidats s'han arromangat i han tret temps per fer visites a domicili durant les poques estones lliures entre debats, actes i rodes de premsa.

On s'ha fet el porta a porta a la capital vallesana? A tots els districtes de la ciutat. La candidata a l’alcaldia Ona Martínez explica que “hem visitat diferents barris de la ciutat establint una carpa informativa en una plaça de la zona i distribuint des d’allà diferents parelles que tenien carrers assignats.” La republicana explica que està gratament sorpresa i que la resposta ha estat molt positiva i afegeix que “m’ho he passat molt bé parlant amb els veïns i veïnes i m’ha permès prendre el pols de la ciutat i conèixer petits detalls de cada carrer”. 

Les trobades de petit format són un eix central de l'estratègia de l'equip de Martínez. De fet, l'alcaldable d'ERC porta des del mes de novembre fent petites trobades amb sectors concrets de la població, visitant empreses i comerços de la ciutat. Una campanya de proximitat que ha permès als republicans treballar el seu programa electoral i explicar el seu projecte a tots els racons de la ciutat.